DeMar DeRozan ‘gjorde det til en personlig vendetta’ at dominere hold, der gav ham dårlige kontrakttilbud

DeMar DeRozan spillede sur i 2021.

Chicago Bulls-stjernen fortalte JJ Redick på “The Old Man and The Three” podcast i denne uge, at han gjorde det til sin mission at spille bedre mod hold, der tilbød ham dårlige aftaler i løbet af sæsonen. Han ville ikke nævne navne, men DeRozan sagde, at et par hold tilbød ham veteranens minimum eller mellemniveau undtagelsen. Og den manglende respekt motiverede ham.

“Det gjorde mig sur,” sagde DeRozan. “Jeg forsøgte at gøre det tydeligt, især når jeg spiller mod bestemte hold… Det er let at sige, fordi jeg gjorde det til en personlig vendetta mod en håndfuld hold helt sikkert. Det er indlysende. Det var en fantastisk motiverende indsats, som jeg tog fra det.

“Når vi går ind i sæsonen, var det citat, jeg blev ved med at læse hver eneste dag, et citat fra ‘The Godfather’: ‘Hævn er bedst tjent kold’. Og det holdt jeg fast i. Det var hele min mentalitet, hver gang jeg skulle ud at spille.”

Nu kunne vi gå tilbage til DeRozans spillog, som Redick foreslog (og det var der faktisk nogen, der gjorde) for at afgøre, hvilke hold DeRozan kunne eventuelt henvise her. Men uanset hvad endte DeRozan stadig denne sidste sæson med en karrierehøjde på 27,9 point pr. kamp og skød 35,2% fra 3-point rækkevidde. Han blev nummer to i samlede point med 2.118. Han spillede som en mand på en mission – ikke bare for at slå de hold, der lavede ham, men for at bevise, at han stadig var en elitespiller.

De to hold, som alle kender, DeRozan sandsynligvis kredsede om på sin tidsplan, var Los Angeles Lakers og Los Angeles Clippers. Ikke alene er de begge hans hjembyshold, men DeRozan fortalte Yahoo Sports Chris Haynes i november, at “begge LA-hold absolut var en stor mulighed for mig” og gik så langt som at sige, at han “følte, at det var færdigt at tage til Lakers. del.” DeRozan tilføjede “forretningssiden af ​​tingene fungerede bare ikke” for Lakers, men fortalte senere Redick, at alt faldt fra hinanden, da Los Angeles byttede til Russell Westbrook.

“Jeg kigger på min telefon som: ‘For fanden, det skete. Nå, det er vel ud af vinduet.’ ” sagde DeRozan på Redicks podcast. “I mit sind var det den eneste mulighed for mig at gå til. Jeg var solgt på det. Færdig handel. Jeg underholdt ikke engang andet, fordi jeg lader denne situation løse sig. Så når jeg ser handlen tilfældigvis vidste jeg, at der ikke var nogen måde for mig at tage til Lakers på dette tidspunkt. Så nu var det en scramble-mode.”

Det førte til sidst DeRozan til Chicago, et hold han sagde var et af hans top-tre valg. DeRozans eneste bekymringer med Bulls var deres point guard situation, og hvis Zach LaVine ønskede at blive i Chicago. Efter at LaVine havde bekræftet over for DeRozan, at han ville underskrive igen, og Bulls gennemførte en sign-and-trade for Lonzo Ball, landede DeRozan i Chicago i en sign-and-trade fra San Antonio Spurs.

Bulls sluttede 2021-sæsonen som nr. 6 i Eastern Conference, men faldt til Milwaukee Bucks i første runde af slutspillet.

For hvad det er værd, scorede DeRozan mindst 30 point mod næsten halvdelen af ​​holdene i NBA. Han scorede dog også 38 point mod Lakers to gange og tilføjede 50 og 35 point mod Clippers. Bulls vandt også alle fire konkurrencer mod LA-holdene.

Gør med den information, som du vil.

DeMar DeRozan var på en mission i 2021. (Brian Cassella/Chicago Tribune/Tribune News Service via Getty Images)

DeMar DeRozan var på en mission i 2021. (Brian Cassella/Chicago Tribune/Tribune News Service via Getty Images)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *